Hisense is een hightech bedrijf welke behoort tot de grootste fabrikanten van elektronische apparaten ter wereld! Sinds kort zijn de koel-vries combinaties van Hisense te koop in Nederland. Snel zal het assortiment uitgebreid worden met wasmachines, TV’s en smartphones. Aangezien Hisense hun partners zorgvuldig selecteert, zijn wij trots dat EP:Beerepoot is verkozen als verkooppunt.

Hisense levert Amerikaanse én vierdeurs koel-vriescombinaties met extra veel ruimte, French Door koel-vriescombinaties en de meest gangbare koel-vriescombinatie met elegant design! Voor elke huishouden en elk budget de juiste machine. Alle machines beschikken over over Multi Air Flow; waardoor de temperatuur in de koelkast overal gelijk is waardoor uw producten langer vers blijven. En ontdooien? Dat klusje behoort tot het verleden dankzij No-Frost. Kortom; innovatieve producten die uw leven aangenamer maken!

Nog niet eerder van Hisense gehoord? Daar vast snel verandering in, want ze sponseren onder andere het Red Bull Formule 1 team van Max Verstappen en Daniel Ricciardo. En ook zullen ze tijdens het WK voetbal 2018 in Rusland op de boarding verschijnen. Meer weten? Kom dan snel eens langs!

Hisense Koelkasten

Hisense Koelkasten

Bekijk het assortiment