Horen, voelen, proeven, zien; Ervaar de grootste Najaarsbeurs in elektronica van Noord-Holland van 23 t/m 26 november. Diverse demonstraties, presentaties, acties, workshops en (dag)aanbiedingen prikkelen uw zintuigen én u ontvangt, bij aanschaf van geselecteerde producten, een Dinercheque! Hiermee kunt u lekker tafelen bij prachtige restaurants uit de regio! U bent van harte welkom bij ons filiaal in Hoorn. Wij brengen u in contact met trends en innovaties op het gebied van elektronica. Beeld, geluid en smaak nemen u mee op reis. Proef de heerlijke koffie uit onze koffiemachines en de verrassende gerechten die de koks bereiden met onze keukenapparatuur. Bekijk de beelden op onze nieuwe (oled)schermen, levensechter dan ooit. Beleef de geavanceerde (streaming) audio-apparatuur in onze sfeervol ingerichte woonkamers. U voelt zich direct thuis. Voor jong en oud, voor alle smaken, een belevenis voor iedereen.

  • Demonstraties en presentaties: Professionals van zowel EP:Beerepoot als van gerenommeerde merken, demonstreren dagelijks de nieuwe generatie apparatuur en nemen u mee in de wereld van innovatieve electronica. Scherpe prijzen, deskundig advies en uitstekende service, maken uw beleving compleet.
  • (Dag)aanbiedingen: Onze (dag)aanbiedingen zijn geldig in alle filialen. U vindt onze vestigingen in Hoorn, Schagen, Bovenkarspel, Wervershoof en Volendam. Er is dus altijd een vestiging in de buurt! Wilt u zeker zijn van een dagaanbieding? Reserveer hem dan hier en haal hem op in winkel Hoorn.
  • Ervaar het zelf: Komt u het zelf ervaren? Wij ontmoeten u graag van 23 t/m 26 november bij EP:Beerepoot aan de Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B in Hoorn. Voor de deur parkeert u gratis. Graag tot ziens!

De Najaarsbeurskrant is uit...

Bekijk hem hier!

Dagaanbiedingen

Reserveer snel!

Culinaire Workshops

Schrijf u snel in!

Gratis Dinercheques!

Deelnemende restaurants