Het barbecueseizoen is geopend dus organiseren we bij EP:Beerepoot weer unieke BBQ Masterclasses op de razend populaire The Bastard barbecue! Samen met onze eigen BBQ-master Danny Hovestad organiseren we 3,5 uur durende gezellige en culinaire workshops! Altijd al een kamado-BBQ willen aanschaffen, maar nog niet de juiste informatie gehad? Of heeft u er al één, maar haalt u nog niet het maximale uit de mogelijkheden? Schrijf u dan in!

Leer alles over deze unieke BBQ die onder andere kan grillen, roken, slow cooken en bakken. Dankzij het unieke materiaal kan de temperatuur tot op de graad nauwkeurig geregeld worden, wat resulteert in de sappigste steaks en overheerlijkste vis! Tijdens de workshops leert u hoe u de BBQ gemakkelijk aansteekt en accessoires op de juiste manier gebruikt, maar ook het verschil tussen de houtskoolsoorten, hoe de temperatuur te beheersen en natuurlijk diverse kooktechnieken! Een fantastische kennismaking met deze unieke BBQ. Uiteraard geldig voor jong en oud(er), van hobby- tot chefkok.

Een middag lekker kokerellen met vriendinnen, vrienden of familie op dé trend van dit moment. Niet alleen leerzaam, maar ook heel gezellig! Schrijf u nu in en verlaat de workshop als een ware BBQ-master mét goedgevulde maag! Kosten bedragen € 55,- incl. BTW. Voor een drankje wordt gezorgd.

Beschikbare zondagen:
25 juni 2017 = VOL2 juli 2017 = VOL 9 juli 2017 = VOL 16 juli 2017 = VOL  20 augustus 2017 = VOL  |  27 augustus 2017

Tijdstip: 13.00 - 16.30 uur
Locatie: EP:Beerepoot, Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B te Hoorn

Schrijf u in via onderstaand formulier. U ontvangt via e-mail uw factuur, welke u dient te voldoen vóór de betreffende workshopdatum.