U heeft vast het goede nieuws al gehoord: Hoogkarspel, Oosterblokker, Westwoud en Schellinkhout komen in aanmerking voor supersnel glasvezel internet van Delta! Nu is het aan u als inwoner om ervoor te zorgen dat het glasvezel er daadwerkelijk ook gaat komen.

Wat is glasvezel internet eigenlijk? 
Glasvezel is de nieuwste en meest toekomstbestendige verbinding voor thuisinternet. Door middel van een flinterdunne draad van glas wordt razendsnel internet- en TV-signaal naar uw huis verzonden door lichtsignaaltjes. En dat heeft heel wat voordelen voor u als gebruiker!

Wat wordt er beter als ik glasvezel internet neem?
De mogelijkheden van glasvezel zijn een stuk groter dan die van andere internet-technieken. Waar ADSL maximaal 0,2 Gig kan leveren en Coax tot 1 Gig, levert glasvezel nu al abonnementen met snelheden tot maar liefst 8 Gig per seconde. U behoud natuurlijk uw huidige ADSL- en Coax aansluiting, dus er is altijd een mogelijkheid om weer terug te stappen. Voor de gamers onder ons: de ping-rate is superlaag dus u heeft nog snellere responstijden tijdens het online gamen. Daarnaast biedt Delta Interactieve TV- en Bel-pakketten.

Waarom juist nu overstappen?  
Op dit moment is er een vraagbundeling gaande. Dat betekent dat u binnen deze periode sowieso geen aansluitkosten t.w.v. € 650,- hoeft te betalen als u zich aanmeldt voor een jaarcontract. U gaat natuurlijk pas betalen als de glasvezel aansluiting aangelegd is en u de lijn kunt gebruiken.

Daarnaast hebben we op dit moment superscherpe aanbiedingen! 
1 Gig internet voor de messcherpe prijs van maar € 45 per maand!
Incl. installatie tot in de nok inclusief een goed wifi netwerk op drie verdiepingen via een mesh-systeem. 

Meer weten?  
Overstappen is niet eng en zeer eenvoudig. Wij kunnen u hierin goed begeleiden en uw vragen beantwoorden. Dus twijfel niet en kom gerust langs in een van onze vestigingen.