U wilt het beste geluid. Dus maakte Bose de beste soundbar.

Vaak wordt de soundbar gezien als een gewone oplossing voor ruimtebesparende home cinema. Maar Bose gaat niet voor 'gewoon'.

De SoundTouch 300 soundbar biedt de beste prestaties en ruimtelijkheid. Elke centimeter van deze soundbar zit boordevol technologie die het beste haalt uit alles wat u kijkt en luistert. Custom drivers, QuietPort- en PhaseGuide-technologie… en de indruk dat u geluid hoort uit richtingen waar zich geen luidsprekers bevinden. Bij elkaar zorgt dit voor een eersteklas audio-ervaring voor al uw entertainment.

… en het geheel oogt net zo goed als het klinkt

Een sterk staaltje vakmanschap. De slanke, draadloze soundbar heeft een bovenkant van hoogwaardig glas en een oogstrelende, geperforeerde metalen grill rondom. Maak u geen zorgen over het geharde glas. Het is even sterk als aluminium van dezelfde dikte, maar ziet er veel mooier uit.

Minder gedoe, meer muziek

Bij de SoundTouch 300 speaker heeft Bose veel moeite gestoken in het zo moeiteloos mogelijk maken. Dat merkt u – en niet alleen aan de home-cinema-ervaring. U kunt uw muziek beluisteren op de manier die u wilt, zonder u zorgen te maken over welke technologie het beste is. Speel muziek rechtstreeks af vanaf een telefoon of tablet met Bluetooth® of maak verbinding met uw wifi-netwerk om thuis muziek te luisteren zonder telefoon.

SoundTouch-app

SoundTouch speakers groeien met je mee. Als je een hebt, kun je er altijd meer toevoegen. Ze werken allemaal samen. Dus als jij naar een andere ruimte gaat, gaat je muziek met je mee. De gratis SoundTouch-app biedt uitgebreide bediening van je SoundTouch 300 soundbar – en eigenlijk elk SoundTouch-product – vanaf een smartphone of tablet. Blader door je muziek en bedien die overal in huis. Begin meteen met streamen of gebruik de app om eenvoudig persoonlijke presets voor je favoriete muziek en zenders in te stellen.

> Download de App

Wilt u nog meer uit uw soundbar halen? Dat kan.

Als u de SoundTouch 300 soundbar voor het eerst hoort, snapt u dat Bose bijna tien jaar heeft gewerkt aan de technologie achter het geluid. Maar er kan nog meer. Bijvoorbeeld door een Acoustimass 300 wireless bass module toe te voegen. Dan wordt het basgeluid ook echt voelbaar. Wilt u nog meer? Combineer dan de soundbar met Virtually Invisible 300 wireless surround speakers van Bose voor volledige surround sound.

Kom langs voor een demonstratie

Wilt u het geluid van de Bose SoundTouch 300 ervaren? Kom dan langs in één van onze winkels.

Bekijk de producten