Unieke primeur!

Vanaf 8 september zijn bij EP:Beerepoot de allereerste 4K Ultra HD OLED televisie van Loewe te bewonderen; de Loewe Bild 7. Deze prachtige 55 en 65 inch televisies combineren heldere, strakke en elegante vormen met hightech, kwaliteit, design en gebruiksvriendelijkheid en worden gepresenteerd in de splinternieuwe Loewe Studio!

EP:Beerepoot is de enige Loewe-dealer in Noord-Holland waar deze 4K Ultra HD OLED televisies samen live te bewonderen zijn. Het ongeëvenaarde contrast, zeer brede kleurenpalet, overdonderende geluid, de subtiele kleurovergangen en ongeziene zwartweergave en zullen u verbazen!

Het toneel begint als de bild 7 aan wordt gezet; het scherm gaat automatisch omhoog op verschillende motoren en onthullen een slanke, 120 watt krachtige soundbar welke zorgt voor een dynamisch, precies, ruimte-vullend geluid. Met audio kwaliteit van dit formaat en ingebouwde Bluetooth technologie is het uiteraard ook erg makkelijk om uw audio naar de bild 7 te streamen vanaf uw smartphone of tablet.

Het prachtig gedetailleerde en doordacht ontwerp geldt ook voor het bedieningsgemak die geavanceerde moderne uiterlijk en een principe toepast waarin de gebruiker centraal staat. Hierdoor is de bediening van de TV een puur genot. Kwaliteit! Dat ziet u, voelt u en hoort u.

Zelf oordelen? Kom langs in onze winkel.

Bekijk de Loewe Bild 7 online