Goed gekleed uit eten
Spectaculaire waardecheques cadeau

Herfst- en wintertijd betekent gezelligheid. Donkere, sfeervolle dagen om urenlang te tafelen met vrienden en familie. Het liefste buitenshuis waar u graag goed gekleed voor de dag komt. Tijdens de Najaarsbeurs trakteert EP:Beerepoot op een etentje op stand én bijpassende outfit. Ook dat prikkelt de zintuigen. Bij aanschaf van geselecteerde producten ontvangt u waardecheques die u kunt besteden bij Restaurant Meijer’s in Medemblik en Dirk de Wit Mode in Bovenkarspel. De perfecte combinatie voor een heerlijk, culinair avondje uit.

Dirk de Wit Mode
Different world of fashion

Dirk de Wit Mode in Bovenkarspel. Een warm familiebedrijf en al 71 jaar een begrip in de regio. Met 75 geweldige medewerkers leggen zij hun klanten in de watten. Het verlenen van service aan de klant staat op nummer 1. Klantvriendelijkheid, deskundig en oprecht advies, aandacht en een gezellig praatje zijn bij hen heel gewoon. Met 2000m2 sensationele dames- en herenmode en 150 topmerken hebben zij  voor iedere smaak een ruime keuze. Is uw broek te lang, of de mouwen te kort? Geen probleem, in Atelier DW vermaken zij gratis alle kleding op maat.

Restaurant Meijer’s
Proef sfeer en meer

Na 12,5 jaar culinair succes in de Buurtjeskerk van Andijk, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Eigenaars Michel en Yvonne Meijer deden in 2015 hun intrek in een prachtig authentiek pand in het centrum van Medemblik. Meijer’s 2.0 werd geboren. De enorme stap blijkt een gouden zet. Het Andijker succes kent in Medemblik een nóg succesvoller vervolg. Inmiddels biedt restaurant Meijer’s al 15 jaar culinaire beleving van topniveau. De chefkoks van Meijer’s serveren ‘De 10 van Meijer’s’. Tien zorgvuldig geselecteerde culinaire hoogstandjes vormen een vier-, vijf- of zesgangenmenu dat de gasten eenvoudig zelf kunnen samenstellen. Heerlijke bijpassende wijnen maken uw bezoek aan het restaurant compleet. In het hartje van Medemblik geniet u met hoofdletter G. U bent in goed gezelschap. Komt u aan tafel?