Sonos Ray

Pre-order

Sonos Ray - De alles-in-één soundbar voor iedereen

Bedankt voor je interesse in de Sonos Ray. Door onderstaand formulier in te vullen ben je straks als eerste eigenaar van deze unieke soundbar. Ook ligt er een EP:Beerepoot cadeaukaart klaar t.w.v. € 25,- die je kunt besteden bij je volgende aankoop. De Sonos Ray heeft een verkoopprijs van € 299,- en is leverbaar vanaf 7 juni.

EP:Beerepoot verloot onder de pre-orders de volgende prijzen;

1 x Twee Sonos One SL speakers + Sonos SUB om je Sonos Ray uit te breiden tot complete surround set
2 x Een Sonos One SL losse speaker
2 x Een Sonos Roam SL speaker

De winnaars worden op donderdag 16 juni per mail op de hoogte gebracht.

Blockbuster sound

Upgrade je tv, muziek en games met deze indrukwekkend compacte en gebruiksvriendelijke soundbar. Ervaar perfect uitgebalanceerd geluid, heldere dialogen, stevige bass en gestroomlijnde bediening met de afstandsbediening van je tv, de Sonos-app, Apple AirPlay 2 en meer. Je hebt maar twee kabels en een paar minuten nodig om alles te installeren, en de naar voren gerichte akoestiek maakt Ray ideaal voor een omsloten ruimte zoals een plank in je tv-meubel. Creëer het Sonos-systeem van je dromen en voeg wanneer je wilt speakers toe voor surround sound en het luisteren in meerdere kamers.

Nu al te beluisteren bij EP:Beerepoot Hoorn

EP:Beerepoot in Hoorn is de enige in Noord-Holland waar de nieuwe Sonos Ray nu al te beluisteren is in de Sonos Experience Store. Kom langs en ervaar het perfect uitgebalanceerde geluid van deze compacte en gebruiksvriendelijke soundbar.