Verbouwing bij EP:Beerepoot Hoorn

De verbouwing bij EP:Beerepoot in Hoorn is in volle gang. In ons blog nemen we u mee in het proces van slopen, verbouwen en de heropening! 

07.04.2022 - Opbouw frames en displays

Deze week zijn de metalen frames binnengekomen en geïnstalleerd bij het kookeiland van Siemens en de witgoedafdeling. De keukenbladen voor de 6 kookeilanden zijn geleverd en worden op de kookeilanden geplaatst. De presentatie voor de koelafdeling staat ook al grotendeels. EP:Beerepoot Hoorn heeft daarmee straks ruimte voor een groot assortiment Amerikaanse koelkasten! AEG is bezig om de presentatie van het witgoed verder op te bouwen en op de barbecue-afdeling wordt er voortgang geboekt met de inrichting. 

30.03.2022 - Opbouw barbecue-afdeling en koelen

De afgelopen dag zijn er verschillende materialen binnengekomen. Er wordt gewerkt aan het opbouwen van de stellingen voor de koelproducten en de inbouwwanden worden voorzien van inbouwapparatuur. Ook de displays op de barbecue-afdeling zijn in elkaar gezet.

22.03.2022 - Miele en Siemens presentaties

De mannen van Miele en Siemens vorderen gestaag. De displays voor witgoed-, inbouw- en kookproducten zijn bijna helemaal opgebouwd. De eerste witgoed-  en inbouwproducten staan al klaar ter demonstratie. Al weken wordt er verbouwd bij EP:Beerepoot Hoorn, maar dankzij de inzet van zowel onze verkoopmedewerkers als elektriciens en afbouwers is de bovenverdieping nog altijd geopend voor onze klanten! Ook tijdens de verbouwing.

15.03.2022 - Opbouwen bovenverdieping

De opbouw van de bovenverdieping schiet al op. Diverse merken zoals Miele, Siemens en Demeyere zijn druk bezig met het opbouwen van hun displays voor witgoed-, inbouw- en kookproducten. Ook Pierre staat nog steeds voor onze klanten klaar.

08.03.2022 - Meubels en vloer

Op de bovenverdieping is de vloer gelegd met motief en worden de nieuwe meubels via het raam naar binnen gebracht. De opbouw van de merkendisplays is begonnen. Ook wordt er een inbouwwand geplaatst. 

04.03.2022 - Tweede deel vloer kan erin

Waar voorheen de barbecue-afdeling, het kookeiland en alle keukenaccessoires stonden is nu een grote leegte. Ook hier wordt de vloer geëgaliseerd zodat de nieuwe vloer gelegd kan worden.

01.03.2022 - Leggen van de vloer

De mannen zijn druk bezig om het egaliseren van de vloer af te ronden. Ondertussen wordt er aan de andere kant van de verdieping het eerste deel van de vloer gelegd. 

24.02.2022 - Egaliseren vloer

Terwijl verkoper Jan de witgoedapparaten weer een nieuwe plek geeft wordt het laatste deel van het plafondrooster opgehangen. Aan de andere kant van de verdieping ontstaat er een enorme ruimte waar de mannen druk bezig zijn de vloer te egaliseren. Dit ter voorbereiding op dat de vloer kan worden gelegd.

 

22.02.2022 - Frezen

Koptelefoons met noise cancelling zijn geen overbodige luxe. Zowel vandaag als morgen wordt er op de bovenverdieping druk gefreesd om straks alle elektra netjes weg te kunnen werken. Zelfs onze eigen barbecue specialist Sander is niet bang een beetje vies te worden en is druk bezig kabelgoten te maken.

21.02.2022 - Eerste tekenen opbouw

Terwijl boven het trapgat het laatste deel van het oude systeemplafond nog wordt verwijderd met een hoogwerker, vordert het nieuwe rasterplafond al gestaag. Een groot deel van de vloerbedekking is verwijderd en ook de schilder is al begonnen met het schilderen van de trapopgang.

16.02.2022 - Ruimte maken op bovenverdieping

Op de bovenverdieping wordt inmiddels hard gewerkt om het nieuwe plafondrooster te plaatsen. Hier worden zwarte plafondtegels in gelegd voor een luxere uitstraling. Om dit over de hele bovenverdieping te kunnen doen moest er ruimte gemaakt worden. Terwijl Niek de klanten helpt, verplaatsen verkopers Sander en Mark alle witgoedapparaten naar een kant van de bovenverdieping. Nu is tweederde van de bovenverdieping leeg zodat de installateurs het plafond verder kunnen ophangen.

10.02.2022 - Verwijderen tussenwand kookafdeling

De mannen van de inkoopafdeling, Menno en Thomas, zijn goed bezig! Vandaag hebben ze op de kookafdeling het laatste deel van de plafondplaten er uitgehaald. Ook de tussenwand waarvoor diverse pannen, kookapparatuur en accessoires gedemonstreerd werden, is gedemonteerd.

08.02.2022 - Impressies

De verbouwingsplannen zijn uitgewerkt. Zoals u op de impressies hierboven kunt zien wordt het eindresultaat van de verbouwing spectaculair. Alle merken krijgen hun eigen plek, ook in diverse stijlvolle demonstratiekeukens. Hier kunnen onze koks en adviseurs u nog beter laten zien wat alle stoomovens, inductiekookplaten, keukenmachines, vaatwassers en pannen in huis hebben. 

04-02-2022 - Spandoeken

Ter gelegenheid van onze Verbouwingsleegverkoop is winkel Hoorn voorzien van nieuwe spandoeken. Heeft u onze verkopers Martijn, Chris en Frank al gespot? Kom snel een kijkje nemen want er gelden hoge kortingen op witgoed, keuken- en barbecue-accessoires en nog veel meer mooie producten.

28.01.2022 - Demonteren balie

Tijdens de verbouwing wordt er natuurlijk gewoon doorgewerkt. Terwijl onze inkoper Menno de balie leeghaalt en de achterwand demonteert, helpt Pierre de klanten met hun aankoop. Waar voorheen de balie stond, wordt er nu ruimte gemaakt voor één van de diverse showkeukens.

27.01.2022 - Barbecue-afdeling

Onze verkoper Dave is vandaag begonnen met het leeghalen van de barbecue-afdeling en het verwijderen van de voorzetwanden. Ook op de afdeling Witgoed wordt er vooruitgang geboekt. Achter in de winkel is alles leeggehaald en Menno en Thomas hebben bijna alle plafondtegels verwijderd.

20.01.2022 - Eerste muur is eruit!

De verbouwing is begonnen! Onze mannen zijn hard aan het werk en de eerste muur is eruit. De lockdown gaf ons de ruimte om flinke stappen te nemen in de verbouwing.