Beleef, voel en proef het voorjaar

Het is voorjaar en dus is het weer de hoogste tijd voor de Voorjaarsbeurs bij EP:Beerepoot. Hier kunt u op een heerlijk ontspannen manier kennismaken met de nieuwste trends op het gebied van o.a. televisies, barbecues, keukenapparatuur en kookaccessoires. Beleving en genieten staan centraal tijdens dit jaarlijkse evenement. Kom voor de laatste innovaties, de beste beursaanbiedingen of gewoon een leuke dag vol inspiratie naar de EP:Beerepoot Voorjaarsbeurs 2023 van 18 t/m 29 mei!

 

Innovaties, trends en primeurs

Wij brengen tijdens deze Voorjaarsbeurs uw zintuigen direct in contact met de laatste trends en innovaties op het gebied van elektronica. Bekijk het haarscherpe beeld van de nieuwste OLED televisies, beluister het imponerende geluid van de laatste audio ontwikkelingen in onze sfeervol ingerichte luisterruimtes en proef de verrassende gerechten die de professionele koks bereiden tijdens de live kookdemonstraties.

Bekijk de beurskrant

Live kookdemonstraties

Diverse professionele chef-koks geven tijdens onze Voorjaarsbeurs kookdemonstraties met de apparatuur van merken als Miele, AEG, Siemens en ATAG. De koks demonstreren o.a. (stoom)ovens en inductiekookplaten van de verschillende merken aan de hand van verrassende gerechten waarbij u alle gelegenheid krijgt om uw vragen te stellen en te proeven. Natuurlijk zijn er ook diverse live demonstraties van de merken Demeyere, Kamado Joe en KitchenAid. Zij laten tijdens deze demonstraties graag zien hoe u het beste uit uw product(en) haalt.

Wij zijn er trots op dat alle topmerken hun primeurs presenteren tijdens onze Voorjaarsbeurs. Dagelijks zijn er adviseurs van diverse merken aanwezig om de allernieuwste trends live aan u te demonstreren. EP:Beerepoot stelt uw zintuigen centraal tijdens de Voorjaarsbeurs van 2023.

Bekijk agenda demonstraties

 

Tot €1500,- Cooking shoptegoed

Ontvang tijdens de Voorjaarsbeurs een Cooking-cadeaukaart met tot wel € 1500,- shoptegoed. Deze kunt u besteden op onze prachtige Cooking-afdeling. Dit geldt voor het gehele Cooking-assortiment, dus ook de producten van KitchenAid en Magimix en alle barbecues en barbecue-accessoires doen mee met deze actie!

(Extra) openingstijden winkel Hoorn tijdens de Voorjaarsbeurs:

Vrijdag 19 mei – 09:30 – 18:00 uur

Zaterdag 20 mei – 09:30 – 17:00 uur

Zondag 21 mei – 12:00 – 17:00 uur

Zaterdag 27 mei – 09:30 – 17:00 uur

Maandag 29 mei (Tweede Pinksterdag) – 12:00 – 17:00 uur