Beleef de Voorjaarsbeurs bij EP:Beerepoot

De Voorjaarsbeurs is terug! De lente is in volle gang, dus tijd voor het grote genieten van het buitenleven. En dat begint bij EP:Beerepoot. Maak kennis met de nieuwste trends in elektronica en prikkel uw zintuigen tijdens de Voorjaarsbeurs van 26 t/m 29 mei 2022!

Demonstraties van diverse merken

Tijdens de Voorjaarsbeurs op 26, 27, 28 en 29 mei worden er door diverse mooie merken demonstraties gegeven in filiaal Hoorn. Zowel op gebied van audio, TV en huishoudelijke apparaten als op het gebied van koken aan de hand van heerlijke gerechten, bereid door chefkoks van de merken zelf. Bekijk deze pagina voor alle demo's en het programma. 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van toekomstige demo's en workshops!

Cooking shoptegoed & BBQ actie

Natuurlijk ontbreken ook de beursaanbiedingen niet; de mooiste producten voor een spectaculaire beursprijs! De aanbiedingen zijn geldig in alle filialen en alle genoemde prijzen zijn meeneemprijzen.

Ontvang tot € 500,- shoptegoed

Bij aankoop van diverse producten ontvangt u tot wel € 500,- shoptegoed, te besteden op onze Cooking afdeling*. Een afdeling vol kookartikelen en barbeque-accessoires van de mooiste merken.

*Met uitzondering van elektrische apparaten en barbecues.

Gratis The Bastard barbecue

Grillen, bakken, roken en stoven, met The Bastard is alles mogelijk. Ontvang nu bij diverse producten een gratis The Bastard Classic Small (t.w.v. € 399,-) of Compact (t.w.v. € 599,-) Complete of Urban Medium (t.w.v. € 1199,-) of Large Complete t.w.v. € 1599,-).