Intratuin voorjaarscheque

Gratis bij geselecteerde producten!

Het voorjaar begint bij EP:Beerepoot

Lente! De dagen lengen en de zon wordt krachtiger. Tijd voor het buitenleven en dat begint bij EP:Beerepoot. Bij aanschaf van geselecteerde producten ontvangt u tijdens de beurs van 19 t/m 22 april een Voorjaarscheque van Intratuin cadeau oplopend tot maar liefst € 3000,-. Wat dacht u van een nieuwe tv én een nieuwe loungeset? Of een nieuwe wasmachine én uw tuin vol prachtige planten? Bij EP:Beerepoot combineert u binnen en buiten. Dubbel voordeel, dubbel plezier!

Oneindig geldig

U kunt deze Voorjaarscheque inleveren t/m 31 mei 2018 bij Intratuin Beemster, Intratuin Heerhugowaard en Intratuin Hoorn. In ruil voor de bon ontvangt u een cadeaupas die onbeperkt geldig is. Te verzilveren wanneer u daar aan toe bent.

Intratuin: meer dan een tuincentrum

Warm, levendig en groen; Intratuin is klaar voor het buitenleven. Met een groot assortiment aan perkplanten, tuinmeubelen en accessoires voor huis, tuin en terras. Bezoek deze inspirerende plek en bekijk de laatste tuintrends. Als sfeerwinkel maakt Intratuin winkelen tot een plezierige vrijetijdsbesteding. Vol inspiratie, stylingtips, speciale acties en creatieve workshops voor nieuwe tuin- en woonideeën.