Audio Oplossingen

Voor een optimale geluidsbeleving

Elke gewenste geluidsbeleving vraagt om een passende geluidsinstallatie. Passend bij uw wensen, uw interieur en uw toekomst. Daarom biedt EP:Beerepoot Zakelijk maatwerk in audio. Voor advies en installatie, zowel thuis als in uw bedrijf.

Breed assortiment audio van A-merken

EP:Beerepoot Zakelijk biedt een breed assortiment apparatuur van A-merken en is hiermee merkonafhankelijk. Hierdoor hebben wij altijd een oplossing die perfect aansluit op uw wensen en budget. Onze specialisten volgen de laatste trends en ontwikkelingen op de voet om zo kwaliteit, gebruiksgemak en integratie bij ieder project te maximaliseren.

Oog en oor voor de toekomst

Zowel bij verbouw, renovatie als nieuwbouw denken onze specialisten graag al in een vroeg stadium met u mee. Voordeel van een vroegtijdige betrokkenheid is onder andere dat het systeem optimaal kan worden geïntegreerd in het interieur. Ook kunnen wij tijdig in contact treden met de (onder-) aannemer om het kabel- en stroomplan te bespreken en te begeleiden. Het scheelt tijd, kosten en werk achteraf. U kunt het audionetwerk eenvoudig uitbreiden, mocht de groei van uw onderneming of een wijziging in bedrijfsstrategie daarom vragen. Met EP:Beerepoot zakelijk bent u klaar voor de toekomst.

Akoestisch advies voor optimale klankweergave

Ook voor akoestisch advies bent u bij EP:Beerepoot Zakelijk aan het juiste adres. Een veel voorkomend probleem is een lange nagalm (echo) binnen een ruimte. Nagalm verslechtert de verstaanbaarheid en muziekweergave. Wij adviseren u graag over de slimme oplossingen die er zijn om een ruimte zowel voor spraak als muziekweergave akoestisch te verbeteren.

Onze audio oplossingen zijn onder andere:

  • Inbouwluidsprekers voor woonhuis of bedrijf
  • Water- en weersbestendige installaties voor tuin, boot of sportclub
  • Onzichtbare stuc speakers
  • Geluidsinstallatie of muzieksysteem voor winkel of horecagelegenheid
  • Muziek streamen op kantoor/werkplek (Spotify, Deezer, internetradio)
  • Industriële geluidsinstallatie
  • Omroepinstallatie voor communicatie en informatie
  • Muziekinstallatie voor het weergeven van achtergrondmuziek
  • IPad bediening geluidsinstallatie

Onze adviseurs denken graag met u mee, en komen desgewenst geheel vrijblijvend bij u langs voor eerste kennismaking en advies.