Dé shopbeleving op gebied van elektronica

Voor onze vaste klanten is het geen geheim meer, winkelen bij EP:Beerepoot is een echte belevenis. Bij ons vindt en ervaart u de mooiste merken op het gebied van Elektronica, Lifestyle en Cooking. De meeste apparaten staan zelfs demonstratie-klaar zodat u deze niet alleen kunt bekijken, maar ook kunt beleven. Van praktische en energiezuinige inbouwkoelkasten, wasmachines en drogers, inductiekookplaten, ovens en (inbouw) koffiemachines tot de fijnste kook- en BBQ-accessoires. Kortom, bij EP:Beerepoot kunt u terecht voor alles dat bijdraagt aan een comfortabel thuis.

Het beste advies

Naast een uitgebreid assortiment bieden wij ook een waardevol aankoopadvies, marktconforme prijzen en natuurlijk de vertrouwde gezichten op de werkvloer met altijd een oplossing. Ons personeel voorziet u graag van een professioneel, passend en eerlijk advies. Bij EP:Beerepoot streven wij naar een combinatie van de ultieme winkelbeleving, een uitzonderlijk hoge service en uitgebreide kennis van ons enthousiaste personeel. Zo wordt u altijd goed geholpen en maakt u bij EP:Beerepoot de juiste keuze. Met maar liefst zes winkels in Noord-Holland is EP:Beerepoot altijd dichtbij. 

Onze winkels vindt u in Hoorn, Bovenkarspel, Volendam, Wervershoof, Schagen en Broek op Langedijk.

 

Alles wordt voor u geregeld!

U kunt bij ons terecht voor diverse (top)merken inductiekookplaten. Deze bezorgen, installeren en bouwen wij voor u in. Dat gaat zelfs zo ver dat wij ook uw stroomaansluiting kunnen aanpassen als dit nodig is. En omdat wij graag willen dat uw inductiekookplaat past, meten wij deze gratis voor u in. Is uw nieuwe inductiekookplaat groter dan de oude? Dan kunnen wij de nis in uw keukenwerkblad aanpassen. Ook in natuursteen. Alles wordt voor u uit handen genomen… behalve het koken dan.

Vraag onze medewerkers in de winkel naar onze uitgebreide servicemogelijkheden.

 

De beste service

Service is iets wat niet altijd meer vanzelfsprekend is, maar waar wij ons juist in onderscheiden. Onze bezorgers staan voor u klaar om uw aankopen zo snel mogelijk thuis te bezorgen. Daarnaast hebben wij een team van ervaren inbouw- en witgoedmonteurs die uw apparaten op vakkundige wijze installeren. Bij eventuele storingen of defecten zijn onze eigen monteurs u graag van dienst; zelfs voor producten die niet bij ons gekocht zijn.

Neem gerust contact op met ons servicecentrum voor de status van uw bestelling, (technische) ondersteuning of het doorgeven van een defect of storing.

 

Neem contact op
Heeft u een vraag over onze service, het assortiment of wenst u advies over de aankoop van een product? Wij staan voor u klaar. Voor al uw vragen neemt u eenvoudig contact op met de dichtsbijzijnde EP:Beerepoot winkel bij u in de buurt.

Openingstijden
Bekijk de meest actuele openingstijden van uw dichtstbijzijnde winkel.