Al meer dan 50 jaar is EP:Beerepoot hét adres voor een compleet assortiment aan top merken. Bij EP:Beerepoot streven wij naar een combinatie van de ultieme winkelbeleving, een uitzonderlijk hoge service en de kennis en service van ons enthousiaste personeel. Hierdoor behoort EP:Beerepoot tot dé electronicabeleving. Met maar liefst zes winkels in Noord-Holland is EP:Beerepoot altijd dichtbij.

Winkelen wordt beleven

In onze elektronica winkels willen wij onze klanten graag ontzorgen. Of u nu op zoek bent naar een televisie, een wasmachine of een stofzuiger, u vindt het bij EP:Beerepoot. Winkelen bij EP:Beerepoot is een beleving.

De winkels

In de mooie, ruim opgezette winkels in Hoorn, Bovenkarspel, Volendam, WervershoofSchagen en Broek op Langedijk staan de nieuwste televisies, wasmachines, drogers, geluidssystemen, inbouwapparaten, keukenapparatuur, volautomatische koffieapparaten, stofzuigers en noem maar op. Stuk voor stuk van gerenommeerde merken als Siemens, Samsung, AEG, Bosch, Miele, KitchenAid en Jura. Maar ook trendy lifestyle producten en luxe woonaccessoires van eveneens top merken!

Ervaar onze producten

Winkelen bij EP:Beerepoot is altijd een beleving. De koffie en een team enthousiaste medewerkers staan altijd voor u klaar! Op de eerste etage van de winkel in Hoorn is een speciale kookafdeling ingericht, inclusief een echte keuken. In deze keuken worden geregeld Live Cooking demonstraties, events en gratis workshops georganiseerd.

Onze service maakt het verschil

Ons personeel voorziet u graag van een professioneel, passend en eerlijk advies. Daarnaast beschikken de zes winkels over een team van ervaren inbouw- en witgoedmonteurs én bezorgservice. Desgewenst komen zij de aangeschafte producten bezorgen en op vakkundige wijze installeren. Ook bij storingen en defecten zijn de monteurs u van dienst; zelfs voor producten die niet bij EP:Beerepoot gekocht zijn. Bent u uiteindelijk toch niet tevreden met uw aankoop? Het retourneren van een product is geen probleem!

Neem contact op

Heeft u een vraag over onze service, het assortiment of wenst u advies over de aankoop van een product? Wij staan voor u klaar. Voor al uw vragen neemt u eenvoudig contact op met de dichtsbijzijnde EP:Beerepoot winkel bij u in de buurt.

Openingstijden

U vindt de meest actuele openingstijden op de website van de desbetreffende winkel.