Digital Signage

Voor doelgerichte communicatie en marketing

Of het nu gaat om de levering van productdisplays, grootbeeld schermen of een totaal digital signage oplossing, onze specialisten helpen u graag verder. Wij zorgen voor maximale impact van uw boodschap.

Wat is digital signage?

Via het juiste beeldscherm de juiste boodschap op het juiste moment naar de juiste kijker. Dat is Digital Signage, ook wel narrowcasting genoemd. Het maakt wachttijden aangenamer, brengt producten en acties onder de aandacht en informeert medewerkers op de werkvloer. Combineer het met achtergrondmuziek en verlichting en creëer een totale beleving. Waar en wanneer u wilt.

Content en weergave

Het opzetten van digital signage is proces dat vraagt om maatwerk. Onze specialisten inventariseren de wensen en mogelijkheden vanaf de content tot aan de weergave. Denk hierbij aan high brightness window displays, videowall en de creatieve opstelling van schermen. Een gedegen communicatieplan is onmisbaar bij de start van uw narrowcasting project. Onze specialisten helpen u graag bij de invulling.

Mogelijkheden Digital signage/narrowcasting:

  • Retail: informatie over aanbiedingen, branding of laatste nieuws.
  • Banken: informatie over beurskoersen, productinformatie, branding.
  • Transport: op vliegvelden en stations, informatie over aankomst- en vertrektijden, reclame-uitingen.
  • Horeca: presenteren van het menu in restaurant, café of snackbar.
  • Zorg: informatie over wachttijden, vermaak in de wachtkamer, reclamemogelijkheid voor farmaceutische bedrijven.
  • Scholen: talrijke nieuwe mogelijkheden voor interactieve communicatie met studenten.

Onze adviseurs denken graag met u mee, en komen desgewenst geheel vrijblijvend bij u langs voor eerste kennismaking en advies.

U krijgt de service van EP:Beerepoot Zakelijk!