Inkoopkracht

Voordeel door inkoopkracht

Onze inkoopkracht levert voordeel op bij de aanschaf van grote aantallen witgoed en bruingoed. U profiteer hierbij van de voordelige inkoop en oneindige service. Maar onze afdeling inkoopkracht is er ook voor het stroomlijnen van uw inkooptraject. Wij ontzorgen door een eenvoudig transparant besteltraject. Verder staan wij voor snelle levering en optimale service met onze geautoriseerde monteurs. Wij zijn graag uw meedenkende partner.

Losse producten maken nog geen werkende oplossing. EP:Beerepoot Zakelijk legt de juiste verbinding voor een optimale electronicabeleving.

Witgoed, bruingoed of elektronica in grote aantallen

Op zoek naar witgoed, bruingoed of elektronica in aantallen? Onze accountmanagers staan voor uw klaar. Onze inkoopkracht is bedoeld voor grootwinkelbedrijven, ketens, (zorg)instellingen, hotels en recreatie. Door onze verworven en bewezen inkoopkracht kunnen we voordelig grote aantallen leveren. Veelal uit voorraad of op bestelling. Desgewenst verzorgen wij montage, installatie en demonstratie op locatie. Onze elektronicabeleving is voor iedereen. In klein of groot formaat. Van particulier tot grootwinkelbedrijf.

Voordelen van onze inkoopkracht voor u als zakelijke klant:

  • Professionele montage & installatie
  • Vast contactpersoon
  • Staffelkorting mogelijk
  • Betaling op rekening mogelijk
  • Geautoriseerd service
  • Maatschappelijk verantwoord

Onze accountmanagers komen graag bij u langs om te overleggen hoe en waar we de goederenstroom, het inkooptraject en de afhandeling kunnen vereenvoudigen om zo de kosten te reduceren.

U krijgt de service van EP:Beerepoot Zakelijk!