Winkelen anno nu is genieten en beleven. Bij EP:Beerepoot begint dat al bij de entree.  De heerlijke geur van verse koffie komt u tegemoet. In de winkels en onze webshop vindt u de nieuwste koffiemachines van onder andere Jura, Philips, Nespresso en Miele. Bekijk alle apparaten van dichtbij en verwonder u over het grote assortiment. Uiteraard kunt u de lekkerste koffie zelf proeven. Vraag ernaar bij onze medewerkers. Voor de ultieme beleving bij u thuis kunt u bij ons ook koffiebonen, siropen en accessoires kopen.

Genieten

Iedereen drinkt zijn koffie anders. Een sterke kop koffie, een espresso of cappuccino of juist lekker veel melk. Wilt u snel een kopje koffie of heeft u de tijd om even rustig een heerlijke kop koffie te zetten? Voor iedereen is er een geschikt apparaat met elk zijn eigen kenmerken. Daarom kunt u de machines bij EP:Beerepoot uitproberen!

De volautomatische espressomachines hebben een vaste plek gekregen in de winkel. Als u de ideale machine heeft gevonden, kunt u hier ook terecht voor de koffiebonen van CoffeeXperts. Deze zijn in groten getale aanwezig, dus altijd keus.

Overheerlijke koffie hoort in een bijpassende mok, dus ook hier is aan gedacht. In onze winkel in Hoorn presenteren Leonardo en Blomus alledaagse producten met origineel design. De producten en accessoires van Blomus worden vormgegeven door eersteklas ontwerpers. De unieke vormgeving maakt zelfs staal, met zijn kille uitstraling, tot een beleving. De producten van Leonardo zijn elegant, betoverend, trendy en modern. Twee keer per jaar verschijnt er een nieuwe productlijn. Met de vazen en het glaswerk van Leonardo haalt u het nieuwste én betaalbaar design in huis.

Kom het beleven!

Bekijk onze productcategorieën: