Met Dyson zorgt u dat uw huis schoon en fris is en blijft! De Dyson stofzuiger, Dyson kruimeldief en Dyson luchtreinigers maken uw huis in no-time schoon en fris. Met Dyson wordt schoonmaken een stuk eenvoudiger! Met draadloze en zakloze stofzuigers maakt Dyson het schoonmaken makkelijk. Kom eens langs in een van onze EP:Beerepoot winkels in Hoorn, Schagen, Volendam, Bovenkarspel of Wervershoof en maak kennis met het uitgebreide Dyson assortiment!

Eenvoudig schoon

Dyson staat bekend om haar innovaties. Als eerste ter wereld bracht Dyson de zakloze stofzuiger op de markt en tegenwoordig is het assortiment zelfs aangevuld met Dyson stofzuigers zonder snoer (cordless), zoals bijvoorbeeld de Dyson V8. Met de vele innovatieve stofzuigers maakt u uw huis eenvoudig schoon. Van de vloer tot aan het plafond.

Perfecte lucht

Reinig niet alleen de vloer en objecten eenvoudig met Dyson, maar ook de lucht! Ventilatoren, luchtreinigers, luchtbevochtigers en verwarmde luchtreinigers; Dyson heeft het allemaal. Zo reinigt, verwarmt en verkoelt de Dyson pure Hot + Cool de lucht op intelligente wijze én verwijdert deze 99,95% van de allergenen uit de lucht.

Dyson heeft haar technische kennis ook losgelaten op haardrogers en ontwikkelde de unieke Dyson Supersonic haardroger. Stiller, lichter, eenvoudig te bedienen en sneller een mooi resultaat.

Bij EP:Beerepoot in Hoorn, Schagen, Volendam, Bovenkarspel of Wervershoof staan vele producten van Dyson demonstratieklaar. Kom langs en maak kennis met onder andere de Dyson stofzuigers, Dyson luchtreinigers en Dyson föhn! U bent van harte welkom en onze medewerkers adviseren u graag!

Producten