Apparaten worden steeds slimmer dankzij innovatieve technieken. Televisies, audiosystemen, wasmachines, koffieapparaten en noem maar op zijn steeds vaker te bedienen via handige apps. Maar ook uw licht, poort, gordijnen of beveiligingscamera’s werken slim, draadloos en op afstand. Benieuwd hoe u uw huis smart kunt maken? De ElectroStylisten van EP:Beerepoot laten u graag genieten van innovatieve oplossingen in huis waarmee uw leven veiliger, comfortabeler, gezonder én energiezuiniger wordt.

Smartphones, tablets, printers, televisies en streaming audio staan vaak in contact met uw standaard wifi-router, maar daardoor wordt het gebruik traag. Goede en snelle wifi is een basisbehoefte  geworden, zorg daarom voor een router die geschikt is om al deze taken aan te kunnen.

ElectroStylisten Rimbert Morsch en Rudirick de Jong, bekend van het SBS6 programma Rob’s Grote Tuinverbouwing, hebben hiervoor diverse oplossingen. Het zijn innovaties voor in én om het huis met als resultaat perfecte wifi van achter in de tuin tot boven op zolder. En met een speciaal  gastennetwerk hebben uw gasten internet zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de veiligheid.

Makkelijk én veilig!

Zet met één druk op de knop alle lampen aan en u heeft direct een prettige sfeer in huis. Laat de verlichting in huis automatisch schakelen, ook als u niet thuis bent. Met slimme verlichting is het allemaal mogelijk. En hoe fijn is het als u uw huis op afstand in de gaten kunt houden met slimme camera’s?! Of wilt u weten wie er aanbelt? U communiceert met uw bezoekers dankzij een slimme deurbel met camera, microfoon en speaker.

Gaat u (ver)bouwen of renoveren? Onze ElectroStylisten adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van uw (slimme) woonwensen. Indien gewenst verzorgen zij ook het contact met  aannemers, architecten en interieurstylisten. Kom langs, bel 0229-502420 of mail Rimbert via r.morsch@epbeerepoot.nl