Smart Home & Domotica

Voor ultiem leef- en gebruikscomfort

Wilt u een intelligente woning of bedrijfsruimte met ultiem leef- en gebruikscomfort? Dan helpen we u bij EP:Beerepoot Zakelijk graag verder. Wij verzorgen totale domotica oplossingen waarmee u heel makkelijk en comfortabel uw ruimte op afstand kunt bedienen. Zowel thuis als in uw bedrijf.

Smart Home

Met Smart producten, ook wel domotica genoemd, is het mogelijk om een woning ‘slim’ te maken. Door diverse componenten in één systeem te verwerken wordt het voor u heel eenvoudig een ruimte vanaf één punt of op afstand te bedienen. De behoeftes comfort, gemak, veiligheid, inzicht en klimaatbeheersing worden met het gebruik van een domoticasysteem vervuld. Zet met uw smart device alle slimme lampen in huis aan en uit, doe gordijnen open en dicht, zet de thermostaat op afstand hoger en kijk live mee via uw gekoppelde IP-camera. Denk ook aan het op afstand bedienen van uw slimme wasautomaat, koffiemachine of stofzuiger.

Smart Building

Ook voor uw bedrijfspand zijn er vele smart producten en oplossingen beschikbaar. Denk aan het inplannen van uw vergaderruimte(s) of het automatisch laten schakelen van uw projector en scherm. Maar ook voor het besparen van energie of het vergroten van uw comfort is een domotica oplossing zeer geschikt. Het schakelen/bedienen gebeurt d.m.v. voorgeprogrammeerde scenes die automatisch kunnen schakelen of handmatig worden bediend op een maatwerk touchscreen.

Met onze kennis en expertise adviseren en begeleiden we u graag bij het realiseren van uw smart wensen. Wij zetten uw wensen om in een Smart Home/Building plan, ontwerpen uw slimme ruimte en begeleiden uw (ver)bouwproject.

BE SMART - BE READY | EP:Beerepoot is aangesloten bij ElectroStyling, de smart living specialisten!

U krijgt de service van EP:Beerepoot Zakelijk!