Verlichting


Verlichting als sfeermaker

Verlichting in uw woning of bedrijf bepaalt voor een groot gedeelte hoe we een ruimte ervaren en gebruiken. Onze specialisten hebben ruime ervaring in het verlichten van ruimtes met allerlei verschillende functies. Zij vertalen uw verlichtingswensen graag naar een lichtplan dat wij vervolgens voor u installeren en monteren. EP:Beerepoot Zakelijk verlicht uw woning, bedrijfsruimte, aula, theater en horecagelegenheid.

Wat is een lichtplan?

De juiste verlichting op de juiste plek. Voor de juiste keuzes in verlichting starten wij met een gedegen lichtplan. Tijdens een verbouwing komt er veel informatie en vele keuzes op u af, toch is het raadzaam om ook in een vroeg stadium na te denken over het verlichtingsplan. Graag adviseren onze specialisten u naar de vele mogelijkheden en stellen graag samen met u een maatwerk lichtplan op. Dit lichtplan zal oa. de posities, functie (diffuse, direct of indirect), (smart) aanstuurmogelijkheden en armatuurkeuze helder in kaart brengen.    

LED verlichting

Momenteel is LED verlichting de meest gebruikte verlichtingsbron gezien het zeer lage energieverbruik en de hoge levensduur. Maar ons advies reikt verder dan het type verlichting. Denk bijvoorbeeld aan kleurtemperatuur, mogelijkheden het licht te dimmen en piekvermogens. Ook adviseren we u graag naar de vele aansturing mogelijkheden.

Verlichting voor entertainment

Ook voor het uitlichten van een podium of het aankleden van uw horecazaak of dansvloer is EP:Beerepoot Zakelijk uw partner. 

Wij werken met alle gerenommeerde merken in de branche waardoor wij u altijd een passende oplossing kunnen bieden. Onze adviseurs denken graag met u mee, en komen desgewenst geheel vrijblijvend bij u langs voor eerste kennismaking en advies.

U krijgt de service van EP:Beerepoot Zakelijk!