Kookdemonstraties (filiaal Hoorn):

Diverse professionele chef-koks geven kookdemonstraties met de apparatuur van de merken ATAG en KitchenAid. Zij demonstreren o.a. (stoom)ovens en inductiekookplaten aan de hand van verrassende gerechten waarbij u alle gelegenheid krijgt om uw vragen te stellen en te proeven. Ontdek het tijdens de kookdemonstraties in ons filiaal in Hoorn.
 

Demonstratie van: Demonstratie datum:
ATAG 25 november
KITCHENAID 24 + 25 november
 

 

Alle dagen demo's van o.a. Dyson, Sonos, Jura en Maison Berger:

Zoals u gewend bent kunt u bij EP:Beerepoot Hoorn altijd terecht voor demonstraties van de nieuwste televisies van LG, Samsung en andere toonaangevende merken. In de Dyson Shop-in-shop staan alle Dyson innovaties, zoals de nieuwe Dyson Submarine, demonstratie klaar en kunt u in onze Sonos Experience Store terecht voor het zien voelen en beleven van alle Sonos audio oplossingen. Ook de Victrola platenspeler, die als enige direct te koppelen is met de producten van Sonos, kunt u hier zien en beluisteren. Daarnaast staan er diverse Quooker kranen geïnstalleerd en demonstratie klaar. Ervaar het zelf in ons filiaal in Hoorn.

In al onze filialen kunt u altijd terecht voor demonstraties van merken zoals Jura, Dyson, Sonos, Maison Berger en De’Longhi. U bent van harte welkom in onze winkels in Hoorn, Volendam, Schagen, Bovenkarspel, Wervershoof en Broek op Langedijk.