Bij EP:Beerepoot is er altijd wat te beleven. Regelmatig zijn er demonstraties en workshops te volgen.
Wilt u de fijne kneepjes van ATAG Celsius Cooking leren of de voordelen ervaren van inductie en geavanceerde 
(combi)stoomovens? Kom gezellig langs en ontdek de nieuwste trends op gebied van koken met live kookdemonstraties
en workshops van de mooiste merken zoals: ATAG, Siemens, Demeyere, KitchenAid, AEG, The Bastard en nog veel meer.

Op dit moment zijn er nog geen geplande kookdemonstraties of workshops bekend.
Houd deze pagina in de gaten of blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief. 

 

 

Alle dagen demonstraties van Quooker, Jura, De’Longhi, Sonos, Dyson en Maison Berger

Wilt u die ene stofzuiger van Dyson eens uitproberen of nieuwsgierig naar hoe die nieuwste Sonos speaker klinkt? Bent u benieuwd naar hoe die volautomatische koffiemachine van Jura werkt? Onze medewerkers laten u graag de werking zien en zelf uitproberen onder het genot van een kopje koffie. U bent van harte welkom in onze winkels in Hoorn, Bovenkarspel, Wervershoof, Volendam, Schagen en Broek op Langedijk.

Ontdek dé Sonos Experience Store van Nederland!

Alle dagen demo

Alle dagen kunt u in onze Sonos Experience Store de speakers van Sonos beluisteren is verschillende opstellingen en combinaties. Beluister de nieuwe Sonos Era 100 en 300 in combinatie met de Sonos Arc en Sonos Sub. Alle producten van Sonos staan in de luisterruimte opgesteld. Onze medewerkers vertellen u graag over alle mogelijkheden.

 

Jura; Het ultieme koffie resultaat

Alle dagen demo

Koffiegenot – vers gemalen, niet uit capsules. Het ultieme koffieresultaat van verse bonen, met één druk op de knop vers gemalen, vers geëxtraheerd, in minder dan zestig seconden – en natuurlijk helemaal naar uw persoonlijke smaak. Alle Jura koffiemachines staan alle dagen demonstratieklaar in onze winkels.

Dyson; krachtig en draadloos stofzuigen

Alle dagen demo

Levert een breed assortiment stofzakloze sledestofzuigers, snoerloze stofzuigers en kruimelzuigers die werken met de gepatenteerde cycloontechnologie in meer dan 65 landen. Elke dag zijn er demo's van de (steel)stofzuigers en kunt u ze zelfs zelf uitproberen. Kom langs en ervaar het gemak van de Dyson producten.

Quooker; Minder water en energie. Meer luxe en comfort.

Alle dagen demo

Quooker bewijst dat de luxe en comfort van direct kokend en warm water heel duurzaam kan zijn. Door de combinatie van een Quooker kraan met een Quooker CUBE geniet u in een handomdraai van een glas tintelend fris water of maakt u de lekkerste limonades en cocktails. Zo haalt u alles uit één kraan: kokend, warm, koud, bruisend en gekoeld water. De CUBE brengt nóg meer plezier in de keuken. Het bespaart tijd en ruimte en maakt het gebruik van plastic flessen overbodig. Goed voor het milieu en uw portemonnee.

De'Longhi; Allerbeste kwaliteit koffie

Alle dagen demo

Met een De'Longhi koffiemachine haalt u kopjes koffie met de allerbeste kwaliteit in huis. Haal het beste uit elke koffieboon en geniet van perfecte Italiaanse koffie. Diverse De'Longhi koffiemachines staan voor u demonstratieklaar opgesteld voor een lekker bakje koffie.

De spirit van Maison Berger Paris

Alle dagen demo

Maison Berger zuivert, parfumeert en decoreert uw huis. Vind huisparfums voor Lampe Berger en een ruime keuze aan geurverspreiders. EP:Beerepoot heeft een zeer groot aanbod geurverspreiders in de Maison Berger shop-in-shop. Laat u adviseren door onze specialisten.