Kookdemonstraties - 17 en 18 december (alleen filiaal Hoorn)

Als u kookt op inductie wordt energie zeer efficiënt gebruikt, het hitteveld warmt zeer snel op en past zich automatisch aan, aan het formaat van de pan. Daarnaast koelt hij snel af en is dus lekker veilig en hij is gemakkelijk schoon te houden. Met een inductiekookplaat bent u klaar voor de toekomst!

Maar waar moet ik op letten bij het uitzoeken van een inductiekookplaat? Hoe werkt inductie nou eigenlijk en wat zijn de mogelijkheden en verschillen? Welk kookgerei kan ik het best gebruiken en wat zijn nou de voordelen? Op 17 en 18 december geven wij diverse kookdemonstraties in ons filiaal in Hoorn. Kom gezellig langs in Hoorn en stel al uw vragen. EP:Beerepoot Hoorn is elke zondag geopend van 12:00 - 17:00.

KitchenAid demonstratie - 10, 11, 17 en 18 december (alleen filiaal Hoorn)

Tijdens de KitchenAid demonstratie gaat Liesbeth van KitchenAid doorlopend de KitchenAid standmixer en het uitgebreide assortiment accessoires voor de standmixer demonstreren. Ook komt de K400 blender met zijn accessoires ruimschoots aan bod. Dus kom gezellig langs met uw vragen of krijg nieuwe inspiratie tijdens de KitchenAid Demonstratie op 10, 11, 17 en 18 december  in ons filiaal in Hoorn.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aankomende demo's en workshops!