Totaaloplossingen voor uw project!

Sparren over professionele electronica voor het bedrijfsleven of electronica-inrichting van uw woning? EP:Beerepoot Professioneel verzorgt totaaloplossingen op maat voor zowel de zakelijke als de particuliere klant!

De zakelijke klant kan hier terecht voor professionele apparatuur en zakelijke oplossingen. We helpen graag bij bijvoorbeeld de volledige audiovisuele inrichting van een vergaderzaal of horecagelegenheid, een geluid- en omroepsysteem in de winkel, maar ook met professionele wasmachines en vaatwassers. Heeft u grote partijen electronica nodig? Ook dat verzorgen wij voor u! Vele vakantieparken, scholen en zorginstellingen gingen u al voor…

Verbouw, nieuwbouw of renovatie?

Steeds meer apparatuur wil verbinding met het internet. En slecht werkende WiFi is een grote ergernis! Gaat u verbouwen of nieuwbouwen, dan wordt u gevraagd waar u alle aansluitingen wilt hebben en welke. Dat is best lastig, dus dat nemen wij graag uit handen! Naast de communicatie met de installateur, verzorgen wij ook het projectmanagement zodat bij installatie alles op de juiste plek aanwezig is. Zo bent u verzekerd van een goed WiFi-netwerk en dat alle internet, tv en camera aansluitingen aanwezig zijn. Tevens bent u voorbereid op de toekomst.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van EP:Beerepoot Professioneel? Neem dan vrijblijvend contact op met onze projectmanagers via 0229 50 24 20 of via zakelijk@epbeerepoot.nl.