Roostr: Buiten smaakt beter

Roostr is opgericht vanuit passie voor koken, buitenleven en samenzijn met dierbaren. De verbinding die u krijgt wanneer u met vrienden en familie rond de tafel zit; er ontstaan nieuwe ideeën, goede gesprekken en onvergetelijke momenten.

Roostr staat voor kwaliteit leveren in de keuken, ook wanneer u kookt in de buitenlucht. Ze werken uitsluitend met duurzame materialen, en daardoor is uw buitenkeuken verzekerd van een lange levensduur en tegelijk beschermd tegen alle typen weersomstandigheden. Zo kunt u een leven lang genieten van uw eigen stijlvolle buitenkeuken.

Want buiten smaakt beter!

De perfecte modulaire buitenkeuken

Kies je basisframe en breid uit met de talloze mogelijkheden om je kookervaring in de buitenlucht zo optimaal mogelijk te maken, en tegelijkertijd geeft het tijdloze en stijlvolle design een chique uitstraling aan je tuin.

Het Rubix systeem van Roostr bestaat uit een hoogwaardige mix van duurzame materialen, waardoor jouw buitenkeuken is verzekerd van een lange levensduur en beschermd is tegen alle typen weersomstandigheden.

Waarom Roostr?

  • Duurzaamheid: Onze modulaire buitenkeukens zijn ontworpen en CO2-neutraal geproduceerd in Nederland, waardoor tevens korte levertijden gehanteerd kunnen worden.
  • Bestand tegen de elementen: Door de keuze voor enkel de beste materialen zijn de keukens bestand tegen water, vorst, wind en UV-straling.
  • Hoog serviceniveau: Wij helpen u graag de ultieme keuken voor buiten samen te stellen. We zijn erop gericht uw verwachtingen te overtreffen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kom langs bij EP:Beerepoot en laat u adviseren door onze ervaren adviseurs.