OFYR; Volledig outdoor concept

Mensen zijn sociale wezens en zijn dat altijd al geweest. Met in gedachten een gevoel van verbondenheid zoals bij het eten, tijdens de borrel of rondom het vuur heeft OFYR een prachtig assortiment outdoor kooktoestellen en meubilair ontworpen.

Wat maakt nou dat de interesse in de OFYR zo vurig brandt? Wij schrijven dit zelf toe aan de unieke eenvoud, de multifunctionaliteit en het prachtige design. Samen vormen deze een compleet nieuwe manier om buiten te koken en je gasten te vermaken. De multifunctionaliteit van de OFYR blijkt uit de grote verscheidenheid aan recepten die erop bereid kunnen worden. In Spanje gebruikt met de OFYR om enorme pannen heerlijke paella te bereiden. In Zwitserland verzamelt men zich na een dag skiën rond de OFYR voor een glas dampende glühwein. OFYR is geschikt voor alle situaties en verenigt mensen rondom het vuur, ongeacht het jaargetijde.

Uitgebreid assortiment in Hoorn

Kom langs voor een uitgebreid advies van een van onze medewerkers. Op onze uitgebreide barbecue-afdeling in ons filiaal in Hoorn staan diverse meubels en accessoires opgesteld.