Koken als een topchef? Maak dan kennis met het hoogwaardige Demeyere! Dagelijks bakken we vlees, vis, groenten,... We kunnen dit lekkers dan ook maar beter op de best mogelijke manier klaarmaken en hiervoor zijn de juiste pannen onmisbaar. Sauzen maken, bakken, koken, sudderen, wokken… met de pannen van Demeyere maakt u het verschil.

Bij EP:Beerepoot vindt u een zeer uitgebreid assortiment van Demeyere! Kom eens langs en ontdek de kwaliteit van Demeyere pannen, zoals de unieke Demeyere wok- en braadpannen. Onze medewerkers adviseren u graag.

NIEUW – Demeyere Black 5 voor outdoor cooking

Breng je indoor kookkunsten naar buiten en kook zoals je gewend bent in open lucht en op open vuur met hiervoor specifiek ontwikkeld kookgerei. Met de Black 5 kookt u outdoor telkens opnieuw zonder dat uw kookgerei beschadigt. De Wok 30 cm, Sauspan 20 cm en Sudderpan 24 cm zijn nu verkrijgbaar bij EP:Beerepoot.

Demeyere kookgerei; een upgrade van uw inductiekookplaat

De inductiekookplaat heeft een andere werking dan de traditionele kookplaten. Zo zitten er in een inductiekookplaat metalen spoelen die geactiveerd worden door kookgerei met een magnetische bodem. Bij inductie wordt de warmte dus rechtstreeks in de bodem van je kookpan of koekenpan opgewekt in plaats van in de kookplaat.

De voordelen van Demeyere op inductie

  • De bodem van de pan warmt supersnel op en komt snel weer op temperatuur nadat u koude ingrediënten heeft toegevoegd
  • Constante temperatuur
  • De pannen van Demeyere nemen energie tot 30% beter op. U komt dus met minder elektriciteit tot dezelfde kook- en bakresultaten
  • Hoogwaardige materialen die niet vervormen of verkleuren. Dankzij Silvinox blijven uw pannen mooi zilverwit.