Het Duitse merk Woll produceert pannen van professionele kwaliteit, die voldoen aan de hoogste eisen. Woll vervaardigt haar pannen uit gietaluminium, dit materiaal zorgt voor een uitstekende warmtegeleiding. Bovendien zijn de pannen voorzien van een titanium antiaanbaklaag die met een hoge temperatuur, door middel van een plasma-jet, op de pan wordt bevestigd. Deze laag is uitzonderlijk hard, zeer krasbestendig en heeft uitzonderlijke antikleef-eigenschappen, zodat uw etenswaren niet blijven plakken aan de pan.

Alle Woll koekenpannen hebben een afneembare greep, wat veel ruimte bespaart bij het opbergen. Omdat de greep afneembaar is, zijn de pannen ook geschikt voor gebruik in de oven. Dankzij de dikke bodem trekken de pannen niet krom en na gebruik maakt u de pannen eenvoudig schoon met warm water. Hoe minder sop er wordt gebruikt, hoe beter. De antikleeflaag werkt namelijk het beste als deze vet gehouden wordt. Als u na het bakken van bijvoorbeeld vis de pan toch met sop schoonmaakt, zorg er dan voor dat je de pan weer met milde (olijf)olie invet.