Benieuwd naar de mogelijkheden van de Big Green Egg? Kom dan eens lang bij EP:Beerepoot en maak kennis met deze keramische barbecue en culinaire must have! In onze winkels staat de Big Green Egg demonstratieklaar en kunt u de kwaliteit echt voelen!

Grillen, bakken, stoven, roken, slow cooking…. De Big Green Egg kan het allemaal! Of u nu voor de Big Green Egg mini, Big Green Egg medium of Big Green Egg large kiest, buiten koken wordt gegarandeerd een succes! Een belangrijk voordeel van een keramische barbecue ten opzichte van een normale barbecue is dat de temperatuur te regelen is tijdens het barbecueën en u nooit meer te maken heeft met temperatuurschommelingen of verbrand voedsel. In onze winkels vindt u ook diverse Big Green Egg accessoires en tafels!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Big Green Egg? Kom eens langs voor een presentatie bij EP:Beerepoot Hoorn, Volendam, Schagen, Wervershoof of Bovenkarspel. Bij EP:Beerepoot in Hoorn worden ook diverse kookworkshops georganiseerd, waaronder een over de Big Green Egg! Houd de agenda in de gaten.

Producten