Kamado Joe

Twee jongens die graag grillen en zich er serieus toe zetten om de beste keramische grill ter wereld te creëren. Betere kwaliteit. Slimmere functies. Meer geavanceerde accessoires. Dat is het verhaal van Kamado Joe. 

Als u de Kamado Joe vergelijkt met andere keramische BBQ’S, dan ontdekt u al snel dat hij de beste BBQ is die er momenteel op de markt is. Wat betreft stevigheid, kwaliteit en innovaties is hij ongeëvenaard. Een van de grote voordelen van een keramische BBQ is de veelzijdigheid. Behalve grillen kunt u er ook mee roken, bakken en schroeien. Bij een Kamado Joe krijgt u alles wat u nodig hebt om te grillen, roken, bakken en schroeien er standaard bij. Een Kamado Joe wordt namelijk standaard helemaal compleet geleverd.

Kamado Joe Classic Serie

Kamado Big Joe Serie

It's in the name. De Big Joe is dan ook echt BIG! Met een diameter van het rooster van maar liefst 61 cm weet u zeker dat u nooit plaats tekort komt. De Big Joe is geïntroduceerd gelijk met de Classic II, vandaar dat er geen Big Joe I is. De uitvoeringen van de Big Joe II en Big Joe III zijn gelijkwaardig aan de Classic II & III.