Maak bij EP:Beerepoot kennis met het geluid van Bose! In onze winkels in Hoorn, Schagen, Volendam, Bovenkarspel en Wervershoof vindt u een breed assortiment van dit prachtige merk, gevuld met onder andere Bose hoofdtelefoons, Bose Soundlink, Bose SoundTouch en Bose QuietComfort. Alle producten van Bose zijn ontwikkeld om hoogwaardig geluid te leveren en de gebruiker maximaal te laten genieten van zijn favoriete muziek.

Draadloze perfectie

Neem bijvoorbeeld de Bose SoundTouch 300, deze soundbar zit boordevol technologie die het beste uit alles haalt wat u kijkt en luistert. Of kijk eens naar het complete Bose Lifestyle 650 systeem; een compleet, perfect home-cinemasysteem. Met de draadloze speakers van Bose geniet u via Bluetooth zonder snoeren van uw favoriete muziek.

Bose hoofdtelefoons

Niet alleen thuis maar ook onderweg biedt Bose de ultieme luisterbeleving. Geniet waar u maar wilt van uw muziek zonder last te hebben van de omgevingsgeluiden met de QuietComfort headphones van Bose! Deze draadloze koptelefoons zijn voorzien van ruisonderdrukking zodat omgevingsgeluiden de muziek niet kunnen verstoren. Ook de Bose QuietControl oortjes staan garant voor een prachtig geluid!

Maak kennis met Bose hoofdtelefoons, Bose Soundlink, Bose SoundTouch, Bose QuietComfort en de vele andere Bose producten. Kom langs in één van onze winkels; de producten staan demonstratieklaar en de medewerkers adviseren u graag!

Producten