EP:Beerepoot is dé Canton dealer van Noord-Holland en daar zijn we trots op! Sinds de oprichting in 1972 staat Canton bekend om de beste kwaliteit luidsprekers passende bij de wensen van de luisteraar.

Naast een uitstekende klankkwaliteit besteedt Canton enorm veel aandacht aan het design en de afwerking van de speakers. De HiFi-speakers uit de nieuwste Reference-lijn (Reference 5K, Reference 7K en Reference 9K) hebben een oogverblindende klankkast, beschikken over een geweldige afwerking en voldoende vermogen om grandioze muziekkunsten voort te brengen. Gedetailleerd en geruisloos in het hoog in combinatie met een volle strakke bas in het laag. Alsof u live bij een muziekstuk aanwezig bent!

Naast de Reference-lijn heeft EP:Beerepoot onder andere de Vento, Chrono en GLE speakers van Canton demonstratie klaar staan. En uiteraard mogen de bijbehorende subs niet ontbreken.

EP:Beerepoot voert de gehele Canton lijn! Zuilspeakers, wandspeakers of boekenplankspeakers; bij ons staan ze op voorraad in diverse kleuren! Dus voor elke muziekliefhebber is er de ideale speaker.