Philips houdt zich continu bezig met het verbeteren van leven van mensen door zinvolle innovaties op het gebied van gezondheidszorg, consumentenlevensstijl en verlichting te ontwikkelen. Bij EP:Beerepoot in Hoorn, Volendam, Wervershoof, Schagen en Bovenkarspel vindt u een breed assortiment aan verschillende producten van Philips! Van persoonlijke verzorging als Philips scheerapparaten, Philips tondeuses of trimmers en Philips tandenborstels tot Philips stofzuigers, Philips Airfyers en Philips televisies; EP:Beerepoot heeft het allemaal!

Uniek van Philips is onder andere de Ambilight-televisieschermen. Bij een Philips Ambilight worden de kleuren die op het scherm te zien zijn, ook op de muur achter de televisie getoond. Zo lijkt het beeld groter dan het scherm! Een unieke kijkervaring. Wist u dat Philips de enige OLED ter wereld heeft met Ambilight! Kom hem snel bewonderen in de winkel.

Bent u op zoek of nieuwsgierig naar de vele producten van Philips? Kom dan eens langs bij de winkels van EP:Beerepoot en maak kennis met het uitgebreide assortiment. Onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar.

Producten