Philips houdt zich continu bezig met het verbeteren van leven van mensen door zinvolle innovaties op het gebied van gezondheidszorg, consumentenlevensstijl en verlichting te ontwikkelen. Bij EP:Beerepoot in Hoorn, Volendam, Wervershoof, Schagen en Bovenkarspel vindt u een breed assortiment aan verschillende producten van Philips! Van persoonlijke verzorging als Philips scheerapparaten, Philips tondeuses of trimmers en Philips tandenborstels tot Philips stofzuigers, Philips Airfyers en Philips televisies; EP:Beerepoot heeft het allemaal!

Uniek van Philips is onder andere de Ambilight-televisieschermen. Bij een Philips Ambilight worden de kleuren die op het scherm te zien zijn, ook op de muur achter de televisie getoond. Zo lijkt het beeld groter dan het scherm! Een unieke kijkervaring. Wist u dat Philips de enige OLED ter wereld heeft met Ambilight! Kom hem snel bewonderen in de winkel.

Bent u op zoek of nieuwsgierig naar de vele producten van Philips? Kom dan eens langs bij de winkels van EP:Beerepoot en maak kennis met het uitgebreide assortiment. Onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar.

Philips Hue

Jij bepaalt de sfeer

Meer informatie

Philips Hue | Slimme draadloze verlichting

Met de slimme verlichting van Philips Hue kunt u uw standaard, alledaagse verlichting veranderen in een buitengewone sfeer. Met de slimme Hue lampen heeft u eindeloze mogelijkheden om de perfecte sfeer in huis te creëeren. Deze lampen zorgen voor mooi, helder licht wat kan worden afgestemd op de door u gewenste sfeer. Alle lampen zijn niet alleen dimbaar, maar kunnen ook knipperen en pulseren. Hue lampen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, formaten en modellen. Met Philips Hue creëert u de perfecte sfeer zoals alleen u dat wenst.

Producten