Meubelfabrikant Spectral ontwikkelt en produceert al 30 jaar meubels op maat, hier weet Spectral zich als een ware pionier in de wereld van tv-meubels op maat te manifesteren onder het motto "smart furniture". Wat Spectral echt onderscheidt, is hun toewijding om elk meubelstuk op een gepersonaliseerde manier voor elke klant als meubel op maat te produceren, waardoor elk meubelstuk een uniek meesterwerk wordt.

Kom langs bij EP:Beerepoot in Hoorn, Volendam, Broek op Langedijk, Schagen, Wervershoof of Bovenkarspel en maak kennis met het perfectionisme van maatwerk met de smart-meubels van Spectral!

 

TV-meubels op maat

Bij Spectral bent u aan het juiste adres voor het vinden van het perfecte, op maat gemaakte tv-meubel dat vakkundig met de hand is vervaardigd in Duitsland. Toewijding aan kwaliteit en vakmanschap staat centraal in alles wat Spectral doet. Ontdek waarom deze unieke tv-meubels uitblinken in functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid.


Meer dan 100 pagina’s smart furniture, ervaart u met dit Spectral Lookbook
Blader door een ongeëvenaarde bron van passie en inspiratie voor ieder interieur!

Dressoirs op maat

Ervaar de nieuwe generatie dressoirs met Side, die naadloos aansluiten op uw behoeften. Dit staaltje maatwerk biedt een uitgebreide keuze aan hoogwaardige materialen. Of u nu kiest voor een Side wandkast of een zwevend dressoir, uw interieur wordt naar een hoger niveau getild. De brede variatie aan te combineren materialen en kleuren stelt u in staat om uw persoonlijke stijl perfect te weerspiegelen.


Meer dan 100 pagina’s smart furniture, ervaart u met dit Spectral Lookbook
Blader door een ongeëvenaarde bron van passie en inspiratie voor ieder interieur!