Dát is Jura

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die in het DNA van JURA gegrift zijn. Als enig bedrijf wereldwijd heeft het Zwitserse bedrijf zich volledig gespecialiseerd op volautomaten voor koffiespecialiteiten, en heeft het zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design.

Officieel dealer van Jura espressomachines

EP:Beerepoot is officieel dealer van Jura espressomachines. Dat betekent dat wij alleen Nederlandse Jura modellen verkopen en altijd optimale service, 25 maanden garantie, garantie-afhandeling door Jura en Professionele ondersteuning bieden.

Een breed scala aan Jura-machines staat bij EP:Beerepoot presentatie klaar! Zo kunt u niet alleen de machine zien, maar ook de materialen voelen en de verse koffie ruiken. Gebruikt u de machine privé of zakelijk? Wij adviseren u graag! Er is al een Jura machine verkrijgbaar vanaf € 749,-, maar ook de topmachines zoals de Z10 en S8 staan hier opgesteld! Ook kunt u hier terecht voor de accessoires.

Om extra lang van uw Jura espressomachine te kunnen genieten, kunt u bij EP:Beerepoot ook terecht voor de onderhouds- en reinigingsmiddelen van Jura, maar bieden we ook professionele onderhoudsbeurten aan.

We verwelkomen u graag, de koffie staat voor u klaar!