Hisense is een hightech bedrijf welke behoort tot de grootste fabrikanten van elektronische apparaten ter wereld! Sinds kort zijn de koel-vries combinaties van Hisense te koop in Nederland. Snel zal het assortiment uitgebreid worden met wasmachines, TV’s en smartphones. Aangezien Hisense hun partners zorgvuldig selecteert, zijn wij trots dat EP:Beerepoot is verkozen als verkooppunt.

Hisense levert Amerikaanse én vierdeurs koel-vriescombinaties met extra veel ruimte, French Door koel-vriescombinaties en de meest gangbare koel-vriescombinatie met elegant design! Voor elke huishouden en elk budget de juiste machine. Alle machines beschikken over over Multi Air Flow; waardoor de temperatuur in de koelkast overal gelijk is waardoor uw producten langer vers blijven. En ontdooien? Dat klusje behoort tot het verleden dankzij No-Frost. Kortom; innovatieve producten die uw leven aangenamer maken!

Nog niet eerder van Hisense gehoord? Daar vast snel verandering in, want ze sponseren onder andere het Red Bull Formule 1 team van Max Verstappen en Daniel Ricciardo. En ook zullen ze tijdens het WK voetbal 2018 in Rusland op de boarding verschijnen. Meer weten? Kom dan snel eens langs!