EP:Beerepoot heeft een, met zorg geselecteerde, groep hoogwaardige componenten van Marantz in het assortiment. Marantz garandeert, zelfs voor de echte hi-fi puristen, de ultieme luisterervaring en dus nodigen we u graag uit om dit te bewijzen. Maak kennis met de uitmuntende weergavekwaliteit en til uw muziekervaring naar een hoger plan!

De PM7005 en PM8005 stereoversterkers staan bekend om hun kraakheldere geluid en hoogwaardige prestaties. Bent u op zoek naar de ultieme bioscoop-ervaring inclusief 4K, HDR, Dolby Atmos en DTS:X en draadloze functionaliteiten als Wi-Fi, Bluetooth, AirPlay, Spotify Connect en internetradio? Maak dan kennis met de SR6011 en SR7011; de absolute top op het gebied van Homecinema Receivers! Natuurlijk sluit u gemakkelijk uw cd-speler (CD6006) of blu ray-speler aan.

We kunnen tot in detail de specificaties van de componenten opdreunen, maar laten ze liever voor zich spreken. Daarom kun u in onze luisterruimtes in alle rust de mogelijkheden bekijken en beluisteren. En natuurlijk zijn onze adviseurs altijd in de buurt voor een vrijblijvende demonstratie. Marantz laat u optimaal van muziek genieten!