Als marktleider op het gebied van draadloos streamen zorgt Sonos ervoor dat alle kamers van uw huis gevuld worden met perfect klinkende muziek! Met de Sonos Play:1, Sonos Play:3 of Sonos: Play:5 luistert u met behulp van de Sonos app eenvoudig naar uw favoriete muziek. De Sonos Playbase en Sonos Playbar zijn eenvoudig te koppelen aan uw televisie, zodat u tijdens elke film kan genieten van een waanzinnig geluid. Alle apparaten kunnen extra versterkt worden met de Sonos subwoofer.

Alles klinkt beter met PLAYBASE

Films, sport, series, games; de slanke, platte PLAYBASE voegt een dynamisch en sensationeel geluid toe aan alles wat je op je televisie afspeelt. En als die uitstaat, streamt hij gewoon je favoriete muziek. Uiteraard te bewonderen bij EP:Beerepoot!

Versterk met Sonos elk moment van de dag met een intens en sensationeel geluid. Streamen gaat zeer eenvoudig via Wifi. Wilt u het prachtige geluid van Sonos live ervaren? Kom dan langs in een van onze winkels in Hoorn, Bovenkarspel, Wervershoof, Schagen of Volendam en luister! Alle producten staan demonstratieklaar. Wij laten u de kwaliteit graag horen.

Producten